Tweede Kamerverkiezing

De Maritieme Kieshulp: maritiem ontbreekt in programma Denk

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november presenteert Schuttevaer ‘De Maritieme Kieshulp’. Iedere werkdag worden de maritieme plannen van een van de partijen aan u voorgelegd. Vandaag: Denk.

Maritieme Kieshulp Denk
DENK lijstrekker Stephan van Baarle tijdens de aftrap van de landelijke DENK campagne op de NDSM werf. Foto ANP

Partijprogramma: Nu is het moment
Lijsttrekker:
Stephan van Baarle
Huidig aantal zetels: 3
In de peilingen: 2-4

Binnenvaart

In het programma van Denk staat niets over de binnenvaart.

Zeevaart

In het programma van Denk staat niets over de zeevaart.

Overig

Denk wil massaal inzetten op stroom uit windenergie op de Noordzee

Verantwoording

Voor de Maritieme Kieshulp 2023 zijn de al verschenen verkiezingsprogramma’s doorgelezen. Maritiem is als een zo breed mogelijk begrip meegenomen en onderverdeeld in binnenvaart, zeevaart en overig. Onder overig vallen de visserij, de Noordzee, scheepsbouw en de maritieme energietransitie. Wanneer een verkiezingsprogramma verschijnt, wordt de maritieme informatie uit het programma toegevoegd aan dit overzicht. De volgorde waarin de partijprogramma’s aan u worden voorgesteld is op basis van de grootte in de peilingen van Peilingwijzer, een gewogen gemiddelde van de peilingen van Ipsos/EenVandaag en I&O Research, van 17 oktober. Heeft u aanvullingen/vragen: mail dan naar jelmer.bastiaans@promedia.nl.

De Maritieme Kieshulp: maritiem ontbreekt in programma Denk | Schuttevaer.nl
Tweede Kamerverkiezing

De Maritieme Kieshulp: maritiem ontbreekt in programma Denk

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november presenteert Schuttevaer ‘De Maritieme Kieshulp’. Iedere werkdag worden de maritieme plannen van een van de partijen aan u voorgelegd. Vandaag: Denk.

Maritieme Kieshulp Denk
DENK lijstrekker Stephan van Baarle tijdens de aftrap van de landelijke DENK campagne op de NDSM werf. Foto ANP

Partijprogramma: Nu is het moment
Lijsttrekker:
Stephan van Baarle
Huidig aantal zetels: 3
In de peilingen: 2-4

Binnenvaart

In het programma van Denk staat niets over de binnenvaart.

Zeevaart

In het programma van Denk staat niets over de zeevaart.

Overig

Denk wil massaal inzetten op stroom uit windenergie op de Noordzee

Verantwoording

Voor de Maritieme Kieshulp 2023 zijn de al verschenen verkiezingsprogramma’s doorgelezen. Maritiem is als een zo breed mogelijk begrip meegenomen en onderverdeeld in binnenvaart, zeevaart en overig. Onder overig vallen de visserij, de Noordzee, scheepsbouw en de maritieme energietransitie. Wanneer een verkiezingsprogramma verschijnt, wordt de maritieme informatie uit het programma toegevoegd aan dit overzicht. De volgorde waarin de partijprogramma’s aan u worden voorgesteld is op basis van de grootte in de peilingen van Peilingwijzer, een gewogen gemiddelde van de peilingen van Ipsos/EenVandaag en I&O Research, van 17 oktober. Heeft u aanvullingen/vragen: mail dan naar jelmer.bastiaans@promedia.nl.