Ophef

Lunchpauze spoorbrug Coevorden blijft

De spoorbrug in Coevorden wordt ook volgend jaar, na voorafgaande telefonische aanmelding, van ’s ochtends zeven tot ’s avonds acht uur gedraaid, maar niet tussen twaalf en een. Dat heeft de provincie Drenthe laten weten.

Spoorbrug Coevorden lunchpauze
De spoorbrug in Coevorden wordt ook in 2024 van ’s ochtends zeven tot ’s avond acht uur bediend maar blijft gesloten tussen twaalf en een. De scheepvaart lijkt er inmiddels aan gewend.  Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Profiteer nu van de Black Friday aanbieding: Schuttevaer Online abonnement voor € 50,-

Abonneer

Lunchpauze spoorbrug Coevorden blijft | Schuttevaer.nl
Ophef

Lunchpauze spoorbrug Coevorden blijft

De spoorbrug in Coevorden wordt ook volgend jaar, na voorafgaande telefonische aanmelding, van ’s ochtends zeven tot ’s avonds acht uur gedraaid, maar niet tussen twaalf en een. Dat heeft de provincie Drenthe laten weten.

Spoorbrug Coevorden lunchpauze
De spoorbrug in Coevorden wordt ook in 2024 van ’s ochtends zeven tot ’s avond acht uur bediend maar blijft gesloten tussen twaalf en een. De scheepvaart lijkt er inmiddels aan gewend.  Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer