Wereld van de Binnenvaart

Kijk achter de schermen tijdens de Dag van de Binnenvaart

De voor velen onzichtbare wereld van de binnenvaart wordt zaterdag 11 november in heel Nederland in de schijnwerpers gezet tijdens de Dag van de Binnenvaart. Poorten die normaal gesloten blijven, gaan één dag voor iedereen open. Bezoek een containerterminal, laat je rondleiden op sluizen, of stap aan boord van riviercruiseschepen, vrachtschepen of sleepboten. Een dag boordevol activiteiten met als doel jong en oud op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een boeiende bedrijfstak.

Dag van de Binnenvaart
De Dag van de Binnenvaart verwelkomt de deelname van alle bedrijven die de binnenvaartsector op een positieve manier kunnen belichten. Foto Wereld van de Binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kijk achter de schermen tijdens de Dag van de Binnenvaart | Schuttevaer.nl
Wereld van de Binnenvaart

Kijk achter de schermen tijdens de Dag van de Binnenvaart

De voor velen onzichtbare wereld van de binnenvaart wordt zaterdag 11 november in heel Nederland in de schijnwerpers gezet tijdens de Dag van de Binnenvaart. Poorten die normaal gesloten blijven, gaan één dag voor iedereen open. Bezoek een containerterminal, laat je rondleiden op sluizen, of stap aan boord van riviercruiseschepen, vrachtschepen of sleepboten. Een dag boordevol activiteiten met als doel jong en oud op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een boeiende bedrijfstak.

Dag van de Binnenvaart
De Dag van de Binnenvaart verwelkomt de deelname van alle bedrijven die de binnenvaartsector op een positieve manier kunnen belichten. Foto Wereld van de Binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer