Carrière switch

Van matroos tot kok op de Zeeland

Koken op de woelige baren is geen appeltje-eitje. En al zeker niet voor ongeveer 45 bemanningsleden. Kees van den Oever draait er z’n hand niet voor om. Hij startte als matroos en inmiddels is ie nog niet zo lang kok op de SCH-123 Zeeland van Jaczon/Vrolijk.

Kees van den Oever in de kombuis van de SCH-123.
Kees van den Oever in de kombuis van de SCH-123. Foto W.M. den Heijer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Van matroos tot kok op de Zeeland | Schuttevaer.nl
Carrière switch

Van matroos tot kok op de Zeeland

Koken op de woelige baren is geen appeltje-eitje. En al zeker niet voor ongeveer 45 bemanningsleden. Kees van den Oever draait er z’n hand niet voor om. Hij startte als matroos en inmiddels is ie nog niet zo lang kok op de SCH-123 Zeeland van Jaczon/Vrolijk.

Kees van den Oever in de kombuis van de SCH-123.
Kees van den Oever in de kombuis van de SCH-123. Foto W.M. den Heijer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer