Opdracht tot brandstichting

Justitie eist in hoger beroep tot 5 jaar cel voor havenbranden Limburg

Voor het hof in Den Bosch zijn donderdag 8 september celstraffen van drie tot vijf jaar geëist tegen drie mannen die verdacht worden van het veroorzaken van een grote havenbrand in het Limburgse Ohé en Laak op 10 december 2014. De drie zouden volgens de advocaat-generaal betrokken zijn bij branden in drie woonboten. Eind 2014 en begin 2015 waren er in Midden-Limburg vier havenbranden.

Brandweermannen blussen een brand in een loods in een jachthaven. Een jaar geleden werd Midden-Limburg geteisterd door een reeks havenbranden, waaronder een brand in Wessem, die waarschijnlijk zijn aangestoken. ANP GINOPRESS ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Justitie eist in hoger beroep tot 5 jaar cel voor havenbranden Limburg | Schuttevaer.nl
Opdracht tot brandstichting

Justitie eist in hoger beroep tot 5 jaar cel voor havenbranden Limburg

Voor het hof in Den Bosch zijn donderdag 8 september celstraffen van drie tot vijf jaar geëist tegen drie mannen die verdacht worden van het veroorzaken van een grote havenbrand in het Limburgse Ohé en Laak op 10 december 2014. De drie zouden volgens de advocaat-generaal betrokken zijn bij branden in drie woonboten. Eind 2014 en begin 2015 waren er in Midden-Limburg vier havenbranden.

Brandweermannen blussen een brand in een loods in een jachthaven. Een jaar geleden werd Midden-Limburg geteisterd door een reeks havenbranden, waaronder een brand in Wessem, die waarschijnlijk zijn aangestoken. ANP GINOPRESS ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer