Brand

OVV: verkennend onderzoek naar hulpverlening brand Fremantle Highway

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaat een “verkennend onderzoek” doen naar de hulpverlening rond de brand aan boord van het vrachtschip Fremantle Highway. Dit staat los van het Panamese onderzoek naar de brand, waar de OVV aan meewerkt.

EEMSHAVEN - Dagjesmensen nemen een kijkje bij de Fremantle Highway dat door een muur van containers deels aan het zicht wordt onttrokken. Het flink gehavende vrachtschip, dat vorige week ten noorden van Ameland in brand vloog, ligt sinds een dag in de Julianahaven. ANP VINCENT JANNINK ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

OVV: verkennend onderzoek naar hulpverlening brand Fremantle Highway | Schuttevaer.nl
Brand

OVV: verkennend onderzoek naar hulpverlening brand Fremantle Highway

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaat een “verkennend onderzoek” doen naar de hulpverlening rond de brand aan boord van het vrachtschip Fremantle Highway. Dit staat los van het Panamese onderzoek naar de brand, waar de OVV aan meewerkt.

EEMSHAVEN - Dagjesmensen nemen een kijkje bij de Fremantle Highway dat door een muur van containers deels aan het zicht wordt onttrokken. Het flink gehavende vrachtschip, dat vorige week ten noorden van Ameland in brand vloog, ligt sinds een dag in de Julianahaven. ANP VINCENT JANNINK ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer