Containers

Fremantle Highway klaar voor wekenlange inspecties

Bergingsbedrijven beginnen deze week met de inspectie van de Fremantle Highway. Het in de problemen geraakte vrachtschip is afgelopen weekend toegankelijk gemaakt voor onder anderen de bergers van maritiem dienstverlener Boskalis, dochterbedrijf SMIT Salvage en bergingspartner Multraship. Leendert Muller, managing directeur van Multraship, hoopt dat de bergers later op maandag of dinsdag kunnen starten met de werkzaamheden.

EEMSHAVEN - Rond de kade en een deel van het haventerrein bij de Fremantle Highway worden containers geplaatst om het schip aan het gezicht te onttrekken. Het flink gehavende vrachtschip, dat vorige week ten noorden van Ameland in brand vloog, ligt sinds een dag in de Julianahaven. ANP VINCENT JANNINK Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Fremantle Highway klaar voor wekenlange inspecties | Schuttevaer.nl
Containers

Fremantle Highway klaar voor wekenlange inspecties

Bergingsbedrijven beginnen deze week met de inspectie van de Fremantle Highway. Het in de problemen geraakte vrachtschip is afgelopen weekend toegankelijk gemaakt voor onder anderen de bergers van maritiem dienstverlener Boskalis, dochterbedrijf SMIT Salvage en bergingspartner Multraship. Leendert Muller, managing directeur van Multraship, hoopt dat de bergers later op maandag of dinsdag kunnen starten met de werkzaamheden.

EEMSHAVEN - Rond de kade en een deel van het haventerrein bij de Fremantle Highway worden containers geplaatst om het schip aan het gezicht te onttrekken. Het flink gehavende vrachtschip, dat vorige week ten noorden van Ameland in brand vloog, ligt sinds een dag in de Julianahaven. ANP VINCENT JANNINK Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer