Interview

Eindelijk geld voor Maritiem Masterplan: alles en iedereen aan de slag met schone demonstratieschepen

Groot was 30 juni de opluchting toen uit Den Haag het verlossende woord kwam. Het Maritiem Masterplan behoort ditmaal wel tot één van de 18 projecten die een bijdrage krijgen uit het Nationaal Groeifonds. Mede dankzij deze 210 miljoen euro kunnen onder meer 40 klimaatneutrale demonstratieschepen worden gebouwd. Tijd om de champagne te ontkurken is er niet, want het project heeft al vertraging opgelopen. We spreken aanjagers Rob Verkerk (Nederland Maritiem Land), Annet Koster (KVNR) en Roel de Graaf (NMT) over de volgende stap.

V.l.n.r.: Roel de Graaf (NMT), Annet Koster (KVNR) en Rob Verkerk (NML) Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Eindelijk geld voor Maritiem Masterplan: alles en iedereen aan de slag met schone demonstratieschepen | Schuttevaer.nl
Interview

Eindelijk geld voor Maritiem Masterplan: alles en iedereen aan de slag met schone demonstratieschepen

Groot was 30 juni de opluchting toen uit Den Haag het verlossende woord kwam. Het Maritiem Masterplan behoort ditmaal wel tot één van de 18 projecten die een bijdrage krijgen uit het Nationaal Groeifonds. Mede dankzij deze 210 miljoen euro kunnen onder meer 40 klimaatneutrale demonstratieschepen worden gebouwd. Tijd om de champagne te ontkurken is er niet, want het project heeft al vertraging opgelopen. We spreken aanjagers Rob Verkerk (Nederland Maritiem Land), Annet Koster (KVNR) en Roel de Graaf (NMT) over de volgende stap.

V.l.n.r.: Roel de Graaf (NMT), Annet Koster (KVNR) en Rob Verkerk (NML) Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer