Verkenningsfase

Hoogwaterveiligheid en scheepvaart over de Maas centraal in verkenning Zuidelijk Maasdal project

Hoogwaterveiligheid en scheepvaart over de Maas krijgen prioriteit in het project Zuidelijk Maasdal. In dit Limburgse project wordt gezocht naar een samenhangende oplossing voor de verschillende uitdagingen in Limburg.

V.l.n.r.: Huber mackus (wethouder gemeente Maastricht), Mark Harbers (minister I&W), Jos Teeuwen (bestuurder Waterschap Limburg) Lia Roefs, (voormalig gedeputeerde provincie Limburg) en Mark Gerritsen (wethouder gemeente Eijsden-Margraten).
V.l.n.r.: Huber mackus (wethouder gemeente Maastricht), Mark Harbers (minister I&W), Jos Teeuwen (bestuurder Waterschap Limburg) Lia Roefs, (voormalig gedeputeerde provincie Limburg) en Mark Gerritsen (wethouder gemeente Eijsden-Margraten). Foto provincie Limburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Hoogwaterveiligheid en scheepvaart over de Maas centraal in verkenning Zuidelijk Maasdal project | Schuttevaer.nl
Verkenningsfase

Hoogwaterveiligheid en scheepvaart over de Maas centraal in verkenning Zuidelijk Maasdal project

Hoogwaterveiligheid en scheepvaart over de Maas krijgen prioriteit in het project Zuidelijk Maasdal. In dit Limburgse project wordt gezocht naar een samenhangende oplossing voor de verschillende uitdagingen in Limburg.

V.l.n.r.: Huber mackus (wethouder gemeente Maastricht), Mark Harbers (minister I&W), Jos Teeuwen (bestuurder Waterschap Limburg) Lia Roefs, (voormalig gedeputeerde provincie Limburg) en Mark Gerritsen (wethouder gemeente Eijsden-Margraten).
V.l.n.r.: Huber mackus (wethouder gemeente Maastricht), Mark Harbers (minister I&W), Jos Teeuwen (bestuurder Waterschap Limburg) Lia Roefs, (voormalig gedeputeerde provincie Limburg) en Mark Gerritsen (wethouder gemeente Eijsden-Margraten). Foto provincie Limburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer