Beelden vanaf het zeilschip

Video: Aanvaring tussen schepen Volvo Ocean Race voor de kust van Scheveningen

De Volvo Ocean Race is opgeschrikt door een aanvaring voor de kust van Scheveningen. Guyot Environnement-Team Europe kwam in aanvaring met 11th Hour Racing Team net na de start van etappe 7. Het 11th Hour Racing team was tot nu toe aan kop van de wereldwijde zeilrace, maar heeft grote schade opgelopen. Zie hieronder de beelden van de aanvaring.

The Ocean Race 2022-23 - 15 June 2023. Team members meet at the pontoon as GUYOT environnement - Team Europe did not keep clear of 11th Hour Racing Team and there was a collision and damage on the boats. Sailing Energy

Beide boten in de IMOCA-klasse moesten terugkeren naar de haven. Er raakte niemand gewond bij de aanvaring. The Ocean Race deed zondag Scheveningen aan. Koning Willem-Alexander ging ook nog aan boord van een zeilboot. De vijf boten die nog in de race zijn verlieten donderdagmiddag Den Haag zeilend naar Genua.

Lees ook:

Rechtbank behandelt ongeluk Volvo Ocean Race in Scheveningen

Overzicht: ga naar de beste nautische evenementen deze maand

Video: Aanvaring tussen schepen Volvo Ocean Race voor de kust van Scheveningen | Schuttevaer.nl
Beelden vanaf het zeilschip

Video: Aanvaring tussen schepen Volvo Ocean Race voor de kust van Scheveningen

De Volvo Ocean Race is opgeschrikt door een aanvaring voor de kust van Scheveningen. Guyot Environnement-Team Europe kwam in aanvaring met 11th Hour Racing Team net na de start van etappe 7. Het 11th Hour Racing team was tot nu toe aan kop van de wereldwijde zeilrace, maar heeft grote schade opgelopen. Zie hieronder de beelden van de aanvaring.

The Ocean Race 2022-23 - 15 June 2023. Team members meet at the pontoon as GUYOT environnement - Team Europe did not keep clear of 11th Hour Racing Team and there was a collision and damage on the boats. Sailing Energy

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer