Studio Schuttevaer

Gratis webinar – Waarom is een verbod op varend ontgassen zo lastig?

Studio Schuttevaer staat vrijdagmiddag 16:00 in het teken van varend ontgassen. Hoogleraar Alessandra Arcuri, KBN-directeur Rob Leussink en klokkenluider Ton Quist schuiven vrijdagmiddag aan in Studio Schuttevaer. Begin deze week bleek een landelijk verbod wel mogelijk, toch wil minister Harbers daar niet in mee. Waarom is een verbod op varend ontgassen zo lastig? En hoe nu verder?

V.l.n.r.: Klokkenluider Ton Quist, KBN-directeur Rob Leussink en hoogleraar Alessandra Arcuri.

Gratis inschrijven voor het webinar kan hier

Waar? WebinarGeek
Wanneer? Vrijdag 27 januari
Hoelaat? 16:00
Met? Hoogleraar Alessandra Arcuri, KBN-directeur Rob Leussink, tankschipper en klokkenluider Ton Quist, oud-tankschipper Hens van Buren en beleidsadviseur Gevaarlijke Stoffen en Veiligheid bij KBN Maurits van der Linde.

Lees voor meer info:

‘Verbod op varend ontgassen wettelijk al wél mogelijk’

KBN: ‘Varend ontgassen is onhoudbare praktijk geworden’