Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nijmegen wil zware industrie uit Kanaalhavens verbannen

NIJMEGEN

De gemeenteraad van Nijmegen wil dat de zware industrie verdwijnt uit de Nijmeegse Kanaalhavens. Die zou te dicht bij de woningen in Nijmegen West en Weurt liggen en al lange tijd leiden tot zorgen bij omwonenden.

1 / 1
Zelfs als de bedrijven in de Nijmeegse Kanaalhavens zich aan de landelijke normen houden, betekent dit volgens de Nijmeegse gemeenteraad nog niet dat dit geen gezondheidsrisico's oplevert. (Illustratie Google Maps)

Zelfs als de bedrijven in de Nijmeegse Kanaalhavens zich aan de landelijke normen houden, betekent dit volgens de Nijmeegse gemeenteraad nog niet dat dit geen gezondheidsrisico's oplevert. (Illustratie Google Maps)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties (1)
  • elzinga

    industrie moet je sowieso in china neer zetten, aldus links nederland

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook