Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BLN-Schuttevaer en CBRB presenteren werkboek ‘instappen in de binnenvaart’

Rotterdam

De brancheorganisaties Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) hebben samen een gratis en voor iedereen online toegankelijk werkboek uitgegeven. Het moet de startende werknemer helpen bij de eerste stappen in zijn of haar binnenvaart-carrière.

1 / 1
Het doel is om beginnende werknemers te helpen. (Foto CBRB)

Het doel is om beginnende werknemers te helpen. (Foto CBRB)

Het werkboek geeft antwoord op de volgende vragen: Wat komt er kijken bij het werk in de binnenvaart? Hoe pak je solliciteren aan? Hoe bereid je je voor op je eerste werkdag? Met deze informatie willen de brancheorganisaties jonge mensen een handvat bieden bij de keuze voor werk in de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook