Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Terminal Emmerich krijgt meer ruimte en snelheid

EMMERICH

Containerterminal DeltaPort Niederreinhäfen in Emmerich wordt in twee stappen uitgebreid. In eerste instantie komt er 4000 vierkante meter bij, korte tijd later in 2022 gevolgd door nog eens 8000 vierkante meter. Verder wordt de kraanbaan verzwaard voor een nieuwe portaalkraan.

1 / 1
Containerterminal DeltaPort Niederrhein in Emmerich. (Foto Contargo)

Containerterminal DeltaPort Niederrhein in Emmerich. (Foto Contargo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook