Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Insteekhaven Werkendam op losse schroeven

WERKENDAM

Als grondeigenaren blijven weigeren mee te werken aan grondruil of -verkoop, dan moet de gemeente Altena maar afzien van de aanleg van een nieuwe insteekhaven in Werkendam. Dat lieten meerdere politieke partijen weten tijdens de behandeling van de gemeentelijke Voorjaarsnota.

1 / 1
De insteekhaven in Werkendam lijkt er misschien niet te komen. (Foto Schuttevaer)

De insteekhaven in Werkendam lijkt er misschien niet te komen. (Foto Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Als ik het goed begrijp wordt deze haven niet voor de doorgaande Beroepsscheepvaart, u bent tenslotte in gesprek met Maritime Industrie.
    Wat is er op tegen om in het verlengde van de dijk , boven de splitsing aanlegplaatsen te creeren met afloopmogelijkheid, dit is een mooie plaats voor de doorgaande Scheepvaart, je hoeft geen Haven in en uit te varen, en je staat midden in Werkendam.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook