Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lidstaten zetten in op steviger toezicht biobrandstoffen

BRUSSEL

Vijf Europese lidstaten gaan samen aan de slag voor beter toezicht op de inzet van biobrandstof in onder meer de binnenvaart. De Tweede Kamer stemde dinsdag 25 mei in met een wetsvoorstel van staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) om, vooruitlopend op een Europese aanpak, het overheidstoezicht op de biobrandstofketen in Nederland te versterken.

1 / 1
In de binnenvaart bestaat al geruime tijd kritiek op de kwaliteit van gasolie met bijgemengde biobrandstoffen. (Foto REINPLUS FIWADO)

In de binnenvaart bestaat al geruime tijd kritiek op de kwaliteit van gasolie met bijgemengde biobrandstoffen. (Foto REINPLUS FIWADO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook