Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Laatste pulsperiode voor TX-36

STELLENDAM

Op Tweede Paasdag om 00.00 uur ving voor de schipper en bemanning van de TX-36 de laatste pulsperiode aan. Tot en met woensdag 30 juni mag de kotter de pulstechniek toepassen. Daarna is het vissen met de wekkers of met de matten.

1 / 1
Op de foto schipper Jan van der Vis bij het monteren van de pulsmodules in het vistuig. (foto W.M. den Heijer)

Op de foto schipper Jan van der Vis bij het monteren van de pulsmodules in het vistuig. (foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook