Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Ferus Smit laat Arklow Artist ongedoopt te water

WESTERBROEK

Scheepswerf Ferus Smit in Westerbroek heeft vrijdag 30 april met assistentie van de sleepboten Gruno van Bijma Zuidbroek en Watergeus van Wagenborg Delfzijl, bouwnummer 442 te water gelaten. Hoewel het werfterrein vanwege coronamaatregelen voor publiek was gesloten, was er aan de overzijde van werf grote publieke belangstelling voor de tewaterlating.

1 / 1
De Arklow Artist wordt te water gelaten (Foto Henk Zuur)

De Arklow Artist wordt te water gelaten (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook