Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Nederland moet niet het braafste jongetje van de klas zijn’

‘Ik doe een beroep op Europese politici om niet naïef te zijn’, zei Pieter van Oord eerder dit jaar. Dit zei hij na aanleiding van de politieke lobby die de Europese baggerindustrie is gestart om zich te verweren tegen de oprukkende concurrentie uit China.

1 / 1
Van Oord Dredging and Marine Contractors BV

Van Oord Dredging and Marine Contractors BV

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook