Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

In beslag genomen Zuid-Koreaanse olietanker door Iran vrijgegeven

Teheran

Het Zuid-Koreaanse schip dat door Iran eerder dit jaar in beslag is genomen is door het land vrijgegeven. Ook de kapitein is door Iran vrijgelaten, meldde het Zuid-Koreaanse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag.

1 / 1
De Hankuk Chemi is inmiddels vertrokken vanuit Bandar Abbas (Foto Rik van Marle / Marinetraffic.com)

De Hankuk Chemi is inmiddels vertrokken vanuit Bandar Abbas (Foto Rik van Marle / Marinetraffic.com)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook