Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Overal veilige trappen

ROTTERDAM

U heeft het vast wel eerder gelezen in het weekblad, veilige trappen moeten de standaard worden. U als opvarende van de binnenvaart heeft het recht om op een veilige manier aan de wal te komen. Natuurlijk zou dat overal en altijd moeten gelden. De bedoelde veilige trappen, ofwel de pianotrappen, treft u onder meer aan op de vernieuwde steigers in het Rotterdamse Calandkanaal. Ze bieden de mogelijkheid om bij elke waterstand, ongeachte de hoogte van het schip, op een veilige manier op- en van het schip te gaan.

1 / 1
BLN Leny_van_Toorenburg_nautisch_technisch_&_infra

BLN Leny_van_Toorenburg_nautisch_technisch_&_infra

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook