Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Varen is leuk, maar niet voor eeuwig’

ZWOLLE

Mea (3) vliegt haar moeder Linda Martens (21) om de hals wanneer ze na een boodschap in Rotterdam weer de stuurhut binnenstapt. Samen met schipper Wilco Boom (35) wonen ze aan boord van de Zwaluw. De roots van Wilco liggen in de binnenvaart, maar Linda keek vier jaar geleden haar ogen uit tijdens haar eerste reis.
Geen abonnee en wilt u dit artikel toch lezen? Klik hier

1 / 1
Wilco en Linda met een tegenstribbelende Mea, die eigenlijk niet op de foto wil. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Wilco en Linda met een tegenstribbelende Mea, die eigenlijk niet op de foto wil. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook