Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljoenenlening voor Damen Mangalia in Roemenië

MANGALIA

Damen Shipyards Roemenië wil fors investeren in modernisering van de scheepswerf die het scheepsbouw-concern sinds 2018 samen met de Roemeense staat exploiteert in Mangalia. De staatsbank CEC leent het bedrijf daarvoor 12,3 miljoen euro.

1 / 1
Een luchtfoto van de Roemeense Mangalia-werf. (Foto Damen)

Een luchtfoto van de Roemeense Mangalia-werf. (Foto Damen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook