Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Moer Logistics neemt binnenvaartterminal Brussel over

Transport- en logistiekbedrijf Van Moer Logistics neemt 100% van de aandelen van Trimodal Terminal Brussels over. De overname past in de intermodale strategie van Van Moer Logistics, dat volledig inzet op de binnenvaart en sinds 2011 diverse terminals en kades exploiteert.

1 / 1
De Brusselse TTB terminal. Foto: Haven Brussel

De Brusselse TTB terminal. Foto: Haven Brussel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook