Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

MSC schip met recorddiepgang door Schelde

ANTWERPEN

Voor het eerst is een schip met een diepgang van 15,70 meter door de Schelde gevaren. De MSC Regulus meerde rond 20:00 ’s avonds aan in het Deurganckdock in Antwerpen. Het betreft een proef van de Belgische rivierloodsen die willen aantonen dat de maximale diepgang in de Schelde 16 meter betreft waardoor het mogelijk wordt meer containers mee te nemen aan boord.

1 / 2
Voor het eerst is een schip met een diepgang van 15meter70 door de Schelde gevaren.

Voor het eerst is een schip met een diepgang van 15meter70 door de Schelde gevaren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook