Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containerreus MSC opent nieuwe binnenvaart-terminal North Sea Port

TERNEUZEN

Containerrederij MSC opent een nieuw containerdepot bij Vlaeynatie aan de Autrichehaven in Westdorpe, Zeeuws-Vlaanderen. Het scheepvaartconcern stelt daar containers ter beschikking voor haar klanten. Het depot is bereikbaar per binnenvaartschip, trein en vrachtwagen en biedt een containeroverslagcapaciteit van 20.000 teu per jaar.

1 / 1
Containervervoerder MSC opent een nieuw containerdepot bij Vlaeynatie aan de Autrichehaven in Westdorpe, Zeeuws-Vlaanderen.

Containervervoerder MSC opent een nieuw containerdepot bij Vlaeynatie aan de Autrichehaven in Westdorpe, Zeeuws-Vlaanderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook