Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautilus wil wereldwijd vaccinatieprogramma voor maritieme werknemers

ROTTERDAM

De Nautilus Federatie, een groep van 22 maritieme vakbonden, roept op tot een wereldwijd vaccinatieprogramma voor maritieme werknemers in de zee- en binnenvaart. De Coronacrisis brengt wereldwijd de tijdige aflossing van scheepsbemanningen in gevaar. Als alle varenden zijn gevaccineerd, is vrij reizen weer mogelijk.

1 / 1
Singapore geeft bij vaccinatie al voorrang aan zeevarenden. (Foto Singapore Maritime Officers' Union)

Singapore geeft bij vaccinatie al voorrang aan zeevarenden. (Foto Singapore Maritime Officers' Union)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook