Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Nog steeds rustig door winterweer 

ROTTERDAM

Dolomiet zand werd van Marche-les-Dames naar Stein gevaren voor 3,25 euro per ton. Tarwe ging van Metz naar Maasbracht en Maashees of Venlo voor 8,25 tot 8,50 euro per ton. Naar Antwerpen was de prijs voor tarwe 6,50 per ton, naar Eemshaven 8,50 euro per ton en naar Duinkerke 13 euro per ton. Petrochemische stoffen gingen van Gent naar Rheinbrohl voor 5,85 euro per ton. Van Andernach naar Pannerden werd lava gevaren voor 2,50 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook