Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De Samenwerking blijft de spits trouw

HEKENDORP

De coöperatieve landbouwvereniging De Samenwerking blijft ook in de toekomst gebruik maken van spitsen om grondstoffen via de Hollandse IJssel naar haar veevoederfabriek in Hekendorp aan te voeren. Dat zegt directeur Willy Hanssen.

1 / 1
De mengvoederfabriek De Samenwerking aan de Hollandse IJssel in Hekendorp. (Foto Bart Oosterveld)

De mengvoederfabriek De Samenwerking aan de Hollandse IJssel in Hekendorp. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    tja, wat een fabels. afgelopen jaar was het aantal reizne nr Haastrecht 90% minder als de voorgaande 15 jaar. simpel omdat er al driekwart geen schip meer komt. en sinds de corona uitbraak sowieso slechts enkele. de vrachtauto heeft duidelijk gewonnen. immer sje rijdt nu in 1 uur naar de Bunge of Igma om een truck te laden en voorheen was de vracht auto de hele dag onderweg om 30 ton op te halen. dus door de corona uitbraak heeft men gekozen voor de vrachtauto, maar zeg dan gewoon dat ook deze spitsen bestemming de nek is omgedraaid en hang geen zwets verhalen op.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook