Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘”Aruba-route” moet uit het binnenvaartonderwijs’

ROTTERDAM

Wat een matroos of kapitein moet kennen en kunnen is vanaf 17 januari 2022 is in alle landen van Europese Unie gelijk, want op die datum treedt een nieuwe ‘gouden standaard’ in werking. Handig, maar dan moeten ook de binnenvaartscholen in alle lidstaten samenwerken aan geharmoniseerde opleidingen. Het project Competing voorziet daarin, en is nu halverwege.

1 / 1
Smallegange: ‘Als het gaat om wereldwijde impact, kan dit project echt heel groot worden. Eentje waarvan heel de wereldwijde binnenvaart profijt kan hebben. Maar eerst ons eigen huiswerk doen. We praten we verder na januari 2022.’ (Foto Ilja Post)

Smallegange: ‘Als het gaat om wereldwijde impact, kan dit project echt heel groot worden. Eentje waarvan heel de wereldwijde binnenvaart profijt kan hebben. Maar eerst ons eigen huiswerk doen. We praten we verder na januari 2022.’ (Foto Ilja Post)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook