Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk in opspraak door container-barricades

BANGKOK

Een deel van de Thaise bevolking is woedend op containerrederij Maersk, nadat containers van het concern zijn ingezet om demonstranten de pas af te snijden. Maersk biedt hiervoor excuses aan op sociale media.

1 / 1
Een straat in Bangkok wordt geblokkeerd door Maersk-containers. (Foto AFP)

Een straat in Bangkok wordt geblokkeerd door Maersk-containers. (Foto AFP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook