Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Achterstallig onderhoud

ZWIJNDRECHT

Deze column gaat over het achterstallig onderhoud op onze Nederlandse vaarwegen. Aangezien veel kunstwerken die wij dagelijks passeren al zo’n 80 jaar oud zijn, mag je gerust zeggen dat het oude dames zijn. En we merken het misschien aan onszelf, hoe ouder we worden hoe meer ‘onderhoud’ we nodig hebben. Het gaat allemaal niet meer zo makkelijk als toen we 20 waren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Williebrordus

    Recht in de roos deze opmerking !!

  • auroraspits

    Het onderhoud is tegenwoordig helaas uitbesteed aan externe bedrijven en het bedrijf met de voordeligste offerte heeft de opdracht. RWS personeel met heel veel ervaring is hierdoor wegbezuinigd. Objecten worden op afstand bediend dus als er ergens een lager gaat piepen kom je er pas achter als het helemaal misgaat. Een sluiswachter ( een goede dan ) merkt dit gelijk op zodat er dan gelijk actie kan worden ondernomen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook