Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweemaal containers overboord in Britse wateren

LONDEN

Een schip heeft afgelopen weekend 33 containers verloren ten noorden van Schotland. Dat gebeurde tijdens een zware storm bij de doorvaart van de Pentland Firth. Het Emergency Towing Vessel Evoli Black waarschuwde de scheepvaart ter plaatse en ging op zoek naar de containers.

1 / 2
Zware storm teisterde Groot-Britannië afgelopen weekend. (Foto MCA)

Zware storm teisterde Groot-Britannië afgelopen weekend. (Foto MCA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook