Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werfterrein Hasselt wordt volgebouwd met recreatiewoningen

HASSELT

De Bodeweswerf in Hasselt ligt sinds 2018 stil en haalde op vijf jaar na zijn eeuwfeest niet. De resterende medewerkers vonden onderdak bij vestigingen van het bedrijf in Kampen (ex-Peters) en Meppel (De Kaap). Als het aan projectontwikkelaar Schavast ligt, verandert het oude werfterrein in een complex met tientallen recreatiewoningen, waarvan een deel met eigen ligplaats.

1 / 1
Zo lag de oude werf er dit voorjaar bij. (Foto Sander Klos)

Zo lag de oude werf er dit voorjaar bij. (Foto Sander Klos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook