Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot onderzoek naar bediening op afstand door Rijkswaterstaat

ROTTERDAM

Rijkswaterstaat laat een groot onderzoek doen onder binnenvaartschippers over hun ervaringen met bediening van bruggen en sluizen op afstand. De laatste jaren zijn klachten niet van de lucht over storingen bij dit soort kunstwerken.

1 / 1
De Oranjesluizen waren een volle dag gestremd omdat de camera's niet werkten. (Foto Hajo Olij)

De Oranjesluizen waren een volle dag gestremd omdat de camera's niet werkten. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook