Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Delta Terminal op schop na goedkeuring overname

ROTTERDAM

Hutchison Ports Netherlands mag containerterminal APM in Rotterdam overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bepaald. Hutchison is het moederbedrijf van containeroverslagbedrijf ECT. Als alles rond is, wordt de Delta Terminal geheel vernieuwd, inclusief kademuur. Daar lossen vooral de grote Maersk- en MSC-schepen hun containers.

1 / 1
De terminal van APM op de Rotterdamse Maasvlakte. (Foto APM)

De terminal van APM op de Rotterdamse Maasvlakte. (Foto APM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Leon Mijnders

    Weten jullie zeker dat APM Moeller de Delta Terminal volledig wil vernieuwen? Niet Hutchison Ports toevallig?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook