Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissen met waterdruk als alternatief voor verboden pulsvisserij

DEN HAAG

Vissen met waterdruk kan het alternatief worden voor de verboden, maar succesvolle pulsvisserij. Met prototypes van een waterspray-vistuig is al geëxperimenteerd op twee Eurokotters van rederij Jaczon. Sinds kort wordt ook een grote kotter van de rederij ingezet om dit vistuig verder te ontwikkelen.

1 / 1
De SCH-63 met het experimentele vistuig aan de giek. (Foto’s Bram Pronk)

De SCH-63 met het experimentele vistuig aan de giek. (Foto’s Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G. Bedet

    x

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook