Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Voor mij is varen nu uitdagender’

VREESWIJK

Piloot èn schipper is een combinatie van beroepen die niet echt vaak voorkomt. Maar schipper Erik Schumacher (60) weet het moeiteloos te combineren. Zeker nu de vrachtprijzen onder druk staan, vliegt de schipper tussendoor met vracht naar onder meer China en Amerika. Met zijn schip Jannette blijft hij dichterbij huis.

1 / 1
Erik Schumacher ligt tijdelijk stil voor aanpassingen aan het ruim van de Jannette. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Erik Schumacher ligt tijdelijk stil voor aanpassingen aan het ruim van de Jannette. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Karin Verhees

    Nooit een saaie week voor jou, Erik!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook