Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC levert systemen FPSO Anna Nery 

KINDERDIJK

Royal IHC heeft een order binnengehaald voor de levering van een tandem mooring- en offloading-systeem aan de Maleisische FPSO-leverancier Yinson. Ook wordt er een riser-pulling-systeem geleverd voor de FPSO Anna Nery.

1 / 1
Royal IHC gaat systemen leveren voor Yinson. (Foto IHC)

Royal IHC gaat systemen leveren voor Yinson. (Foto IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook