Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

AIDA stelt cruises Oostzee verder uit

Rostock

De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises stelt de hervatting van rondvaarttochten over de Oostzee uit.

1 / 1
AIDA heeft verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus rond hygiëne en kleinere passagiersaantallen aan boord. (Foto Aida)

AIDA heeft verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus rond hygiëne en kleinere passagiersaantallen aan boord. (Foto Aida)

Voor hervatting van de cruises heeft het bedrijf toestemming nodig van de Italiaanse autoriteiten omdat daar het moederbedrijf Costa Cruises is gevestigd. Er is nog geen groen licht uit Italië gekomen.
Het was eigenlijk de bedoeling dat deze week weer cruises zouden gaan beginnen op de Oostzee, zonder bezoeken aan havens.
AIDA heeft verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen tegen het coronavirus rond hygiëne en kleinere passagiersaantallen aan boord. De cruises werden in maart noodgedwongen stilgelegd vanwege de virusuitbraak. AIDA hoopt dat cruises die staan gepland voor later deze maand wel door kunnen gaan.

AIDA vloog vorige maand 750 bemanningsleden uit Azië in voor de cruiseschepen. Bij aankomst bleken er elf besmet te zijn. Zij zijn nu in quarantaine. (Rene Quist/ANP)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook