Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vijftig nieuwe overnachtingsplaatsen langs de Waal

LOBITH

Er wordt 11,4 miljoen euro aan EU-subsidie beschikbaar gemaakt voor vijftig nieuwe overnachtingsplaatsen langs de Waal. De Europese Commissie geeft Nederland dit jaar in totaal 62 miljoen euro aan subsidies om de infrastructuur te verbeteren en herstellen.

1 / 2
Overnachtingshaven bij Lobith. (Foto Rho)

Overnachtingshaven bij Lobith. (Foto Rho)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook