Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Studio Schuttevaer is programma voor én over de maritieme wereld

ROTTERDAM

Kijkers kunnen voortaan om de twee weken een nieuwe aflevering zien van Studio Schuttevaer, het nieuwe televisieprogramma van Schuttevaer. De eerste twee afleveringen zijn nu al te zien via YouTube en de website. We blikken terug en kijken vooruit met hoofdredacteur René Quist, die het programma presenteert.

1 / 1
Hoofdredacteur René Quist presenteert tweewekelijks het praatprogramma voor de maritieme sector.

Hoofdredacteur René Quist presenteert tweewekelijks het praatprogramma voor de maritieme sector.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook