Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wylde Swan met scholieren klem in Cariben om corona

Saint Lucia

Een zeilschip met 25 scholieren, vier docenten en twaalf bemanningsleden is in het Caribisch gebied in problemen gekomen omdat er vanwege het coronavirus nauwelijks nog havens zijn waar ze welkom zijn. Bij aankomst, dit weekend, in de haven van Saint Lucia had de groep al grote moeite om door de douane en immigratie te komen.

1 / 1
Wylde Swan met scholieren 'klem' in Caribisch gebied om corona. (Foto Instagram Wylde Swan)

Wylde Swan met scholieren 'klem' in Caribisch gebied om corona. (Foto Instagram Wylde Swan)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook