Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Schuttevaer Zomertijd: volgende week weer een krant

DEVENTER

In de Schuttevaer Zomertijd, juli en augustus, verschijnt de gedrukte krant alleen in de even weken. Volgende week (32) is er weer een krant. Op de website en in de Schuttevaer nieuwsapp gaat het nieuws elke dag door, ook de e-mail nieuwsbrief blijft normaal verschijnen.

Deze week (31) valt er dus bij abonnees géén krant in de bus, er is ook geen nieuwe ePaper. Dat geldt ook nog voor weeknummer 33. De Schuttevaer-redactie (redactie@schuttevaer.nl, 06-53 596 496) blijft echter bereikbaar en zorgt dat het nieuws via de website, de app, de nieuwsbrief op woensdag en vrijdag en de sociale media Twitter en Facebook bij de lezers komt.

De website maakt het nieuws via desktop, tablet en mobiel beschikbaar voor de lezers. Voor abonnees zijn alle berichten volledig te lezen, niet-betalende lezers worden bij een selectie van berichten uitgenodigd een abonnement te nemen. Een online proefabonnement van vier weken geeft direct gratis toegang tot alle berichten. Overigens blijven persberichten en veel ander algemeen nieuws op Schuttevaer.nl voor iedereen vrij toegankelijk.

Wel abonnee, maar nog geen volledige toegang tot de Schuttevaer website? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@schuttevaer.nl (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook