Doden door ongeval met opblaasboot op de Rijn

Door een ongeval met een opblaasboot op de Rijn bij Gerstheim zijn donderdag 30 mei drie mensen om het leven gekomen, onder wie een meisje van zes jaar.

Een ander meisje wordt vermist, aldus justitie in de Franse streek Elzas. De opblaasboot met vier mensen was bij de Franse plaats Gerstheim door onbekende oorzaak omgeslagen. Reddingswerkers zijn een zoektocht begonnen naar het vermiste meisje. (ANP/DPA)

Doden door ongeval met opblaasboot op de Rijn | Schuttevaer.nl

Doden door ongeval met opblaasboot op de Rijn

Door een ongeval met een opblaasboot op de Rijn bij Gerstheim zijn donderdag 30 mei drie mensen om het leven gekomen, onder wie een meisje van zes jaar.

Een ander meisje wordt vermist, aldus justitie in de Franse streek Elzas. De opblaasboot met vier mensen was bij de Franse plaats Gerstheim door onbekende oorzaak omgeslagen. Reddingswerkers zijn een zoektocht begonnen naar het vermiste meisje. (ANP/DPA)