Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Doden door ongeval met opblaasboot op de Rijn

GERSTHEIM

Door een ongeval met een opblaasboot op de Rijn bij Gerstheim zijn donderdag 30 mei drie mensen om het leven gekomen, onder wie een meisje van zes jaar.

Een ander meisje wordt vermist, aldus justitie in de Franse streek Elzas. De opblaasboot met vier mensen was bij de Franse plaats Gerstheim door onbekende oorzaak omgeslagen. Reddingswerkers zijn een zoektocht begonnen naar het vermiste meisje. (ANP/DPA)

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Triest, ik zag op de site van bnn,de (regionale krant het opblaas visbootje, Daar zit een hoge stoel op gemonteerd. dan ligt instabiliteit op de loer. Ach,inferieure particuliere meuk mach straffeloos verpatst worden

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook