Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Sluiten nog drie kolencentrales haalbaar’

UTRECHT

Het vervroegd sluiten van nog eens drie Nederlandse kolencentrales is haalbaar, betaalbaar en de meeste effectieve manier om de uitstoot van broeikasgassen fors te verlagen. Dat stellen Natuur & Milieu, Greenpeace en het Longfonds op basis van een studie van onderzoeksbureau CE Delft.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • mscharisma

  Om ook de veestapel. mee te rekenen aan uitstoot CO2, is toch wel lachwekkend. Ook omdat houtsnippers vanuit Canada en Amerika als biobrandstof gezien word en zelfs CO2 neutraal gezien word. En dat is helemaal NIET waar. Ja door stropdas bedachte berekenmethodes, kan je krom nog recht maken, LOL
  Dan de bewering dat meer CO2 in de atmosfeer, daardoor de aarde warmer wordt. is nog niet eens keihard bewezen. Zijn meestal pc rekenmodellen.

 • J.Teunisse

  Raar, dat ongekozen rechters op de stoel van gekozen gaan zitten om regering beleid te bepalen. Dus moeten rechters door het volk gekozen worden .

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook