Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Werknemers Svitzer in actie voor ‘rechtvaardig loon’

AMSTERDAM

Werknemers op zes boten van sleepbedrijf Svitzer Euromed (Svitzer) in Amsterdam en één in Rotterdam hebben zaterdag 6 april om 14.00 uur voor drie uur het werk stilgelegd. Aanleiding is dat Svitzer het ultimatum dat vakbonden FNV Havens en Nautilus International stelden gisterenmiddag liet verlopen.

1 / 1
Werknemers Svitzer in actie voor ‘rechtvaardig loon’

Werknemers Svitzer in actie voor ‘rechtvaardig loon’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.C Hagens

    Je hebt helemaal niet gestaakt, je hebt nog steeds 6 uur te veel gewerkt deze Week.
    Geef ze een Hand en ze pakken je hele Arm.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook