Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brand in scheepsisolatie Harlingen moeilijk te blussen

HARLINGEN

Bij het afbouwen van de 34,5 meter lange twinrigger/flyshooter LT-43 Annalijdia bij TB Shipyards in de Industriehaven in Harlingen heeft donderdagmiddag tegen 14 uur isolatiemateriaal in het ruim vlam gevat. Daar kwam veel schadelijke rook bij vrij.

1 / 1
Brand in scheepsisolatie Harlingen moeilijk te bedwingen

Brand in scheepsisolatie Harlingen moeilijk te bedwingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook