Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Gedragen kleding

op zee

Waar had ik het opgeborgen, misschien in deze kast? Nee, leeg. Of heeft mijn aflosser het onder de bank gezet? Noodtoestand: waar is de potgrond gebleven! Een van mijn planten dreigt de geest te geven maar misschien kan ik die zieltogende stakker nog redden met nieuwe grond.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    iedere leuke stukjes en anekdotes, kijk er naar uit.
    Hoop dat u nog lang zo door gaat, ook een reisverslag lijkt mij leuk, van dag tot dag, wat voor u normaal is, is voor sommige onder ons interessant.
    Goede reis en tot horens.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.