Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Even de wal op

op zee

Met een plof gooi ik mijn weekendtas op het bed van mijn hotelkamer. Heerlijk, eens even helemaal weg. Eerst opfrissen en dan een wandeling door de binnenstad. Er staat een laag winterzonnetje en het is koud. Maar genoeg restaurantjes en barretjes om uit te wijken en op te warmen, vermoed ik.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. Kuup

    Bij de binnenvaart komt dit ook. Dat krijg je in een land met angsthazen en regelneven.
    Gewoon een openbare weg tussen het water en de bedrijven – alle problemen opgelost. Langs het Albertkanaal kan dat BIJNA overal.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.